• bannerSitePDKVS1

  • PDKVS 6
  • PDKVS 7
  • PDKVS 8
  • bannerSitePDKVS3
  • bannerSitePDKVS5
  • PDKVS 9
  • PDKVS 11

Deze week

No events

Toernooien

No events

11 juni laatste training en info UWG 2023

Het is bijna zover, we gaan weer naar Klagenfurt! De laatste puntjes worden op de i gezet en we willen jou via dit bericht goed voorbereiden op het toernooi. Ook als je niet meegaat is er nog belangrijke info over de laatste training te lezen!
 
Voorbereidingstraining zondag 11 juni
Zondag 11 juni is de laatste training van het seizoen, ook voor degenen die niet meegaan naar Klagenfurt. Omdat we deze training als voorbereiding gebruiken voor het UWG passen we de training wel aan: Elk team traint twee uur in de PDK Arena met de trainer(s) van dit seizoen en de coach tijdens Klagenfurt. Check de bijlagen in de mail (verzonden op 2 juni) om te kijken in welk team je zit als je dat nog niet zeker wist. (i.v.m. privacy zetten we deze niet online).

Het trainingsschema voor 11 juni:
Afbeelding van WhatsApp op 2023-05-21 om 22.14.24.jpg
 
Communicatie
Een record aantal deelnemers gaat dit seizoen mee naar het UWG, 62 spelers vertrekken op 21 juni naar Klagenfurt. Dit vraagt om een goede communicatie en veel discipline van zowel deelnemers als staf. Om voor, tijdens en na het toernooi zo makkelijk mogelijk te communiceren hebben wij een Whatsapp-community aangemaakt en we nodigen je uit om via deze link in de groep te gaan zodat je alle belangrijke info vanuit ons meekrijgt.
Vertrek en vervoer
De bus vertrekt woensdagavond 21 juni om 20:00 vanaf sporthal de Meent. Het adres is Graaf Wichman 177, 1276 KD te Huizen. Zorg dat je op tijd aanwezig bent om jouw bagage in te kunnen laden! Omdat we deze editie met een record-aantal spelers meedoen hebben we een extra busje gehuurd dat onze begeleiders zelf rijden. Dit busje zal achter de grote bus aan rijden en op dezelfde plekken stoppen zodat de groep zo veel mogelijk bij elkaar is. Het Boys U13-team zal in dit busje zitten met twee begeleiders.
Tijdens het evenement wordt er een busschema gemaakt om iedereen op tijd in de sporthal en in het stadion voor het eten te krijgen.
We schatten in dat we maandagochtend tussen 10.00 en 11.00 terug zijn bij de Meent, tijdens de terugweg zullen we de ouders hierover informeren.
Aankomst
Donderdag komen we aan in Klagenfurt, een aantal begeleiders zal jullie hier al opwachten. Hier krijg je jouw oranje shirt en zetten we gezamenlijk de tenten op. De tent opzetten is in eerste instantie een verantwoordelijkheid van ieder team, als je als team jullie tent hebt staan kan je helpen bij andere teams. Wanneer alle tenten staan is er ruimte voor ontspanning! In de avond verzorgen we een barbecue maar niet voordat we een samenwerkingsspel hebben gespeeld. Zo leren we elkaar nog beter kennen.
Tenten en slapen
Als team slaap je in de tent en hier regel je ook alles samen mee. Om dit goed te laten verlopen is er een aantal regels:
- Per team/tent is er maximaal één muziekbox. Spreek met je team af wie deze eventueel meeneemt en zorg dat je geen overlast veroorzaakt bij anderen.
- Er is geen packlist; neem naast de benoemde spullen uit dit bericht ook mee wat je nodig hebt om te kamperen, te zwemmen en te volleyballen. Tenten zijn geregeld.
- Er is geen ruimte voor tweepersoons luchtbedden! Neem een eenpersoons luchtbed mee.
- Neem als team ook een waslijn en knijpers mee om kleding en handdoeken te kunnen drogen.
- De tent is ten eerste een rustplek; als iemand rustig wilt liggen of wilt slapen, stoor je diegene niet. Ook niet als je zelf nog niet wilt slapen.
- De coach spreekt met jouw team af hoe laat je gaat slapen. Je hebt de volgende dag weer een prestatie te leveren dus pak alle rust die je pakken kan!
Eten
Zoals hierboven genoemd is er donderdagavond een barbecue. Neem hiervoor en voor het ontbijt op de andere dagen jouw eigen hardplastic bord, bestek en bekers mee. Om vervuiling tegen te gaan willen we geen wegwerpvoorwerpen gebruiken. Afwasmiddel zal door ons worden aangeleverd zodat jij iedere keer van een schoon bord kan eten.
De organisatie regelt geen ontbijt meer op de camping dus dat kopen we zelf in. Een tip voor de grote eters onder ons; neem wat gezonde snacks en tussendoortjes mee voor tussen de eetmomenten door. Ook is het mogelijk om van het ontbijt een extra broodje klaar te maken om mee te nemen naar de sporthal.
Zondagavond geven we je graag de ruimte om iets lekkers te eten met jouw team op de camping of de badplaats. Dit zal in overleg gaan met jouw coach, zorg wel dat je hiervoor geld meeneemt!
Tot slot over het eten: Als er dieetwensen zijn dan graag zo snel mogelijk doorgeven middels een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Spelen!
Dan waar het allemaal om draait; de wedstrijden! Voor het schema kan je hier kijken. Voor de thuisblijvers: Klik op deze link om bij de livestreams te komen.
Tijdens een toernooi als dit blijft het lastig om iedereen tevreden te houden, het kan zijn dat je minder speelt dan je verwacht had of zou willen. Als volleybalschool spelen we hier voor de winst maar willen we voorkomen dat iemand het gevoel heeft voor niets meegekomen te zijn. Ga hier ook vooral het gesprek over aan met jouw coach tijdens het toernooi, daarna is er namelijk niets meer aan te veranderen!
Vergeet niet je volleybaltenue van de Volleybalschool mee te nemen en wanneer je hebt, ook het tenue van vorig seizoen. De wedstrijden worden gespeeld in de tenues van de volleybalschool. Het oranje tenue welke je van ons krijgt is voor de openingsceremonie en om tussen de wedstrijden door te dragen.
Deelname PDKVS seizoen 23-24
Het UWG is een prachtige afsluiting van dit seizoen, maar we zijn uiteraard al hard bezig om alles gereed te maken voor aankomend seizoen en daar willen we jou graag weer helpen om alles uit jouw talent te halen. Geef je alvast op voor volgend seizoen via deze link.
Dan rest ons nog jou veel plezier en succes te wensen! Heb je nog vragen aan de hand van dit bericht, stuur dan vooral een bericht terug of bel naar 0651001062.
Contact : Prima Donna Kaas Volleybalschool Postbus 8015 1201 HA Hilversum primadonnakaasvolleybalschool@gmail.com