• bannerSitePDKVS1

  • PDKVS 6
  • PDKVS 7
  • PDKVS 8
  • bannerSitePDKVS3
  • bannerSitePDKVS5
  • PDKVS 9
  • PDKVS 11

Deze week

No events

Toernooien

No events

seizoen 2023-2024

De Prima Donna Kaas Volleybalschool staat garant voor niveau
Sinds seizoen 2010-2011 biedt de Prima Donna Kaas Volleybalschool in het centraal gelegen Huizen getalenteerde spelers en speelsters de mogelijkheid om extra te trainen. In de loop der jaren heeft de Prima Donna Kaas Volleybalschool ruime ervaring en kwaliteit opgebouwd om talenten op een hoger niveau te brengen. De volleybalschool heeft professionele trainers gespecialiseerd in het opleiden van talenten. In de eredivisie spelen vele volleybalsters en spelers welke één of meerdere jaren getraind hebben bij onze volleybalschool.

Spelen bij je eigen club en extra uren maken op zondag met talentvolle spelers om je heen en gespecialiseerde jeugd opleiders. 
Dit is wat wij zijn en doen, het opleiden van talenten welke bij hun eigen vereniging kunnen blijven trainen en spelen. Zo leiden we de individuele speler op en versterken we het volleybalniveau in de regio. De clubs van de deelnemers profiteren mee van de volleybalschool. Het talent neemt zijn ervaring mee naar zijn eigen team en kan dit delen met zijn trainers en teamgenoten. De clubtrainers van het talent zijn altijd welkom op onze trainingen en vrij om vragen te stellen aan onze trainers.
Voor de A- en B-groepen worden 24 trainingen van 4 uur aangeboden. De C-groepen trainen 24 zondagen 3 uur. In het voorjaar staan er 6 CMV trainingen op de agenda van 2 uur voor talentjes welke op niveua 4, 5 of 6 spelen.
De focus tijdens de trainingen ligt op fysieke en technische accenten alsook de kennis van de diverse spelsystemen. Vanaf circa 9 jaar kan je bij ons instromen en we leiden op tot circa 20 jaar.
Je kan je ieder jaar proberen te selecteren voor een trainingsgroep. Want dat is wat wij wel doen, selecteren! Dit om het niveau te kunnen garanderen. De Prima Donna Kaas Volleybalschool staat voor kwaliteit en richt zich 100% op het talent. Hoe hoger de leeftijdscategorie, hoe hoger de lat ligt om je te selecteren. Heb jij talent, ga dan de uitdaging aan en geef je op voor de selectiedag.


Inschrijven Prima Donna Kaas Volleybalschool 2023-2024 
Wil jij ook jouw volleybalcarrière naar een hoger niveau tillen? Schrijf je dan in via het online inschrijfformulier
voor jongens C organiseren we al op 14 mei 2023 van 09:30 tot 12:30 een selectiemoment, voor de overige groepen is het selectiemoment en tevens 1e training op 17 september (tijden volgen).
De inschrijvingen voor het seizoen 2023-2024 staat nu open

Schrijf je nu online in; KLIK HIER voor het online inschrijfformulier

Ben je op het selectiemoment verhinderd of lees je dit bericht later en wil je komend seizoen meetrainen bij de PDK Volleybalschool? Vul dan het inschrijfformulier in en vul bij opmerking "selectiedag afwezig". Wij nodigen je dan uit om op een ander moment je te komen selecteren.


Kosten

Voor deelname aan de Prima Donna Kaas Volleybalschool is een bijdrage verschuldigd.
Deze bijdrage zijn voor het opleidingsperiode 2023-2024 vastgesteld op:
C-jeugd     € 410 (24x 3 uur + 2 toernooien + 1x tenue PDKVS)
B-jeugd     € 495 (24x 4 uur + 2 toernooien + 1x tenue PDKVS)
A-jeugd     € 495 (24x 4 uur + 2 toernooien + 1x tenue PDKVS)
Het spelen van één of meerdere toernooien hoort ook bij de opleiding van de C, B en A jeugd. Daarnaast spelen we tradioneel mee met de United World Games in Klagenfurt (Oostenrijk). Voor dit toernooi in Oostenrijk is een eigen bijdrage voor nodig.

Het selectiemoment combineren we met de reguliere trainingen.
(Nieuwe) deelnemers kunnen meetrainen met de huidige selecties. Na de training hoor je of je komend seizoen kan komen trainen
Ook de huidige leden moeten zich opnieuw aanmelden voor komend seizoen en zich selecteren. 

We gaan flexibel om met de leeftijdsgrenzen, bij het selectiemoment kan alleen na overleg met Frits Bleeker kan er voor gekozen worden af te wijken van de leeftijdsgrens. Na de selectiemoment bepalen de trainers in welke groep je mee kan trainen.

Contact : Prima Donna Kaas Volleybalschool Postbus 8015 1201 HA Hilversum primadonnakaasvolleybalschool@gmail.com