1e internationale Prima Donna Kaas jeugd volleybal toernooi

logoPDtournamentOp 28 en 29 december 2019 organiseert de Prima Donna Kaas Volleybalschool een internationaal jeugd volleybaltoernooi. In de afgelopen jaren is gebleken dat er steeds meer behoefte is naar meerdere top volleybaltoernooien eind december ter voorbereiding van het NOJK. De bestaande toernooien zijn gedwongen teams uit te loten, wat ons aan het denken heeft gezet en heeft doen besluiten een nieuw toernooi te organiseren in het westen van Nederland.
Gekozen is voor de topsporthal De Beuk te Purmerend. Met zeven velden en alle faciliteiten welke verwacht mag worden van een topsporthal voldoet deze hal aan alle vereisten om een internationaal toernooi te huisvesten. De hal is goed bereikbaar, ligt slechts 20 km vanaf Amsterdam, zeker voor buitenlandse teams een belangrijke aantrekkingskracht. Wij hopen dan ook meteen bij onze eerste editie enkele buitenlandse teams te mogen begroeten. De contacten zijn gelegd en er is al positief op gereageerd vanuit o.a. Spanje, Rusland en de USA. Nog geen inschrijvingen, maar de kans is groot dat er buitenlandse teams mee spelen.
Het toernooi is een perfecte combinatie om te oefenen voor het NOJK en internationale vriendschappen te maken.

Ondanks dat dit de eerste editie van ons toernooi is, hebben we voldoende ervaring om het toernooi in goede banen te leiden. De organisatie is in handen van Maurits de Boer (0031 6 22753583) en Frits Bleeker (0031 6 54382041). Samen hebben zij veel ervaring in het organiseren van volleybaltoernooien. Verder bestaat de vaste toernooicommissie uit Yaelle Henry, Mats Bleeker en Dyon Bleeker.

Contact : Prima Donna Kaas Volleybalschool Postbus 8015 1201 HA Hilversum primadonnakaasvolleybalschool@gmail.com