• bannerSitePDKVS1

  • PDKVS 6
  • PDKVS 7
  • PDKVS 8
  • bannerSitePDKVS3
  • bannerSitePDKVS5
  • PDKVS 9
  • PDKVS 11

Deze week

No events

Toernooien

No events

De toernooien in december 2023

Traditioneel spelen we in december met een aantal toernooien. Het streven is dat alle teams, met uitzondering van de CMV leeftijd, mee spelen op het Dynamo toernooi. Bij het Dynamon toernooi hebben ze geen CMV catergorie, daarom spelen we met een aantal teams mee met het Acitva Sint Antonis toernooi mee. Alle deelnemers hebben een persoonlijke mail ontvangen betreffende hun toernooi.

Het Dynamo toernooi is een populair toernooi, waarbij buitenlandse inschrijvingen en de Dynamo teams voorrang krijgen. Er is ook vanuit de Nederlandse teams veel interesse en de organisatie kan niet alle teams laten deelnemen, dat gaat helaas niet passen. Dit jaar was er helaas geen plaats voor onze jongens B en meisjes C. In de andere categorieën spelen wij wel mee op het Dynamo toernooi. 

Meiden A, Meiden B, Jongens A en jongens C spelen mee op het 30e 11Teamsports Internationaal Jeugdtoernooi van Dynamo in Apeldoorn op 27, 28 en 29 december.. Informatie over het toernooi kan je vinden op de website van Dynamo. Hier vind je een link naar het wedstrijdprogramma en voor de thuisblijvers zijn er liverstreams. Ieder team heeft zijn eigen coach en daarbij heeft Hans Vreeling een vrije rol en is het algemene aanspreekpunt. 

Informatieboekje Dynamo toernooi  Adobe Logo png download - 2000*2000 - Free Transparent Adobe Acrobat png  Download. - CleanPNG / KissPNG 


De CMV leden spelen met twee teams, een jongensteam en een meisjes team, op 28 december mee op het Internationale Activia Mini Toernooi in Sint Anthonis. Informatie over het toernooi kan je vinden op de website van Activia.tv. Er wordt gespeeld in de Activiahal op dit adres: Remmensberg 31, 5845 DD te Sint Anthonis. De eerste wedstrijden beginnen 10.30, teams kunnen zich aanmelden tussen 9.30 en 10.00 dus zorg dat je (in overleg met jouw coach) binnen dit tijdsbestek aanwezig bent! Over coaches gesproken, de jongens zullen gecoacht worden door Roland Koch en de meiden zullen gecoacht worden door Marit en Bob Dixon. 
De organisatie heeft gevraagd om per team een scheidsrechter te leveren, onze vraag aan jullie ouders is of zij dit samen willen regelen. Het mag één ouder zijn die fluit of meerdere die afwisselen, dat is geen enkel probleem. De coaches zullen bij aanvang vragen naar de scheidsrechter(s) zodat zij die ook kunnen aanmelden. Als het goed is hoef je niet te fluiten op het moment dat jouw kind speelt, dat scheelt

Informatieboekje Activia toernooi Adobe Logo png download - 2000*2000 - Free Transparent Adobe Acrobat png  Download. - CleanPNG / KissPNG


Meiden C gaat 30 december aan het Heva V.C.V toernooi in Varsseveld. De sporthal in Varsseveld kan je vinden op het volgende adres: Van Pallandtstraat 8, 7051 DE Varsseveld.
Wij spelen de eerste wedstrijd om 11:00. Marit en Bob Dixon zijn de coaches.

Informatieboekje Heva VCV toernooi Adobe Logo png download - 2000*2000 - Free Transparent Adobe Acrobat png  Download. - CleanPNG / KissPNGVoor Jongens B was er geen goed alternatief en we hebben daarom besloten een eigen toernooi te organiseren in de Prima Donna Kaas Arena te Huizen op zaterdag 30 december.
Hierover meer informatie op Prima Donna Kaas Volleybalschool jongens B toernooi 30-12-2023 

Dynamo2023.png Activia2023.png


Contact : Prima Donna Kaas Volleybalschool Postbus 8015 1201 HA Hilversum primadonnakaasvolleybalschool@gmail.com