• bannerSitePDKVS1

  • PDKVS 6
  • PDKVS 7
  • PDKVS 8
  • bannerSitePDKVS3
  • bannerSitePDKVS5
  • PDKVS 9
  • PDKVS 11

Deze week

No events

Toernooien

No events

Agenda 2022-2023

Onderstaand de agenda voor het seizoen 2022-2023. Het schema is nog wel onder voorbehoud.
Wij doen als volleybalschool niet mee aan het Holland Top toernooi, maar er spelen wel veel van onze deelnemers met hun club mee. Wij houden daarom altijd rekening met dit toernooi. De data van het Holland Top toernooi worden in september bekend gemaakt, in onze agenda hebben we de data gegokt, grote kans dat er wel een datum aangepast moet worden.
We houden ook rekening mee dat er mogelijk een nieuwe corona golf komt en er een aantal trainingen dan uitvallen. We hebben hiervoor 3 reserve dagen ingepland.
Traditioneel spelen we altijd mee aan het Toetstoernooi van Be Better Training. Ook de datum van dit toernooi staat nog niet vast. Dit toernooi is extra en ter vervanging van een training.
Bij het Dynamo toernooi zijn we afhankelijk van de toernooi organisatie in Apeldoorn of zij al onze teams inloten. We hebben hierop geen invloed of garantie. Andere prestatie toernooien in die periode zijn er niet.
Anders dan alle voorgaande jaren, is de laatste training de week voor de United World Games. Hier kunnen we nog de puntjes op de ï zetten voor de spelers welke naar Klagenfurt gaan, maar zijn degene die niet mee gaan uiteraard ook welkom als afsluitende training.

PDKVS kalender 2022 2023
De Prima Donna Kaas Volleybalschool staat garant voor niveau
Sinds seizoen 2010-2011 biedt de Prima Donna Kaas Volleybalschool in het centraal gelegen Huizen getalenteerde spelers en speelsters de mogelijkheid om extra te trainen. In de loop der jaren heeft de Prima Donna Kaas Volleybalschool ruime ervaring en kwaliteit opgebouwd om talenten op een hoger niveau te brengen. De volleybalschool heeft professionele trainers gespecialiseerd in het opleiden van talenten. De volleybalschool heeft al veel toppers opgeleid, dit seizoen, 2021-2022 spelen er in de eredivisie 35 volleyballers welke één of meerdere jaren getraind hebben bij onze volleybalschool.

Spelen bij je eigen club en extra uren maken op zondag met talentvolle spelers om je heen en gespecialiseerde jeugd opleiders. 
Dit is wat wij zijn en doen, het opleiden van talenten welke bij hun eigen vereniging kunnen blijven trainen en spelen. Zo leiden we de individuele spelers op en versterken we het volleybalniveau in de regio. Ook de clubs kunnen mee profiteren van de volleybalschool. Het talent neemt zijn ervaring mee naar zijn eigen team en kan dit weer delen met zijn teamgenoten en trainers. De clubtrainers van het talent zijn altijd welkom op onze trainingen en om vragen te stellen aan onze trainers. Het individu helpen het maximale uit hem of haar te halen en volleybal Nederland naar een hoger niveau tillen, dit is waar wij voor staan.
Voor de A- en B-groepen worden 24 trainingen van 4 uur aangeboden. De C-groepen trainen 24 zondagen 3 uur. De focus tijdens de trainingen ligt op fysieke en technische accenten alsook de kennis van de diverse spelsystemen. Vanaf circa 9 jaar kan je bij ons instromen en we leiden op tot circa 20 jaar. Je kan je uiteraard ieder jaar proberen te selecteren voor een trainingsgroep. Want dat is wat wij wel doen, selecteren! Dit om het niveau te kunnen garanderen. De Prima Donna Kaas Volleybalschool staat voor kwaliteit en richt zich 100% op het talent. Hoe hoger de leeftijdscategorie, hoe hoger de lat ligt om je te selecteren. Heb jij talent, durf dan de uitdaging aan te gaan en geeft je op voor de selectiedag.

Inschrijven Prima Donna Kaas Volleybalschool 2022-2023 
Wil jij ook jouw volleybalcarrière naar een hoger niveau tillen?  Geef je dan vooral op voor de selectiemoment van de Prima Donna Kaas Volleybalschool welke op zondag 18 september 2022 wordt gehouden. 

Schrijf je nu online in; KLIK HIER voor het online inschrijfformulier

Heb je 8 mei gemist en ben je op 18 september verhinderd maar je wilt komend seizoen wel meetrainen bij de PDK Volleybalschool? Vul dan het inschrijfformulier in en vul bij opmerking "selectiemoment afwezig". Wij nodigen je dan uit om op de volgende training je te komen selecteren.


Kosten

Voor deelname aan de Prima Donna Kaas Volleybalschool is een bijdrage verschuldigd.
Deze bijdrage zijn voor het opleidingsperiode 2022-2023 vastgesteld op:
C-jeugd     € 405 (24x 3 uur + 2 toernooien + 1x tenue PDKVS)
B-jeugd     € 490 (24x 4 uur + 2 toernooien + 1x tenue PDKVS)
A-jeugd     € 490 (24x 4 uur + 2 toernooien + 1x tenue PDKVS)
Het spelen van één of meerdere toernooien hoort ook bij de opleiding van de C, B en A jeugd. Daarnaast spelen we tradioneel mee met de United World Games in Klagenfurt (Oostenrijk). Voor dit toernooi in Oostenrijk is een eigen bijdrage voor nodig.

Het selectiemoment op 18 september is tevens de eerste training.
Op 8 mei is er een eerste selectiemoment geweest, hier hebben al een groot aantal deelnemers zich geselecteerd.
De nieuwe deelnemers kunnen meetrainen met de huidige selecties. Na de training hoor je of je komend seizoen kan komen trainen.

We gaan flexibel om met de leeftijdsgrenzen, bij het selectiemoment kan alleen na overleg met Frits Bleeker kan er voor gekozen worden af te wijken van de leeftijdsgrens. Na de selectiemoment bepalen de trainers in welke groep je mee kan trainen.

Contact : Prima Donna Kaas Volleybalschool Postbus 8015 1201 HA Hilversum primadonnakaasvolleybalschool@gmail.com