• bannerSitePDKVS1

  • PDKVS 6
  • PDKVS 7
  • PDKVS 8
  • bannerSitePDKVS3
  • bannerSitePDKVS5
  • PDKVS 9
  • PDKVS 11

Deze week

No events

Toernooien

wo juni 21 @09:00 - 05:00PM
United World Games - Klagenfurt (A)
do juni 22 @09:00 - 05:00PM
United World Games - Klagenfurt (A)
vr juni 23 @09:00 - 05:00PM
United World Games - Klagenfurt (A)
za juni 24 @09:00 - 05:00PM
United World Games - Klagenfurt (A)
zo juni 25 @09:00 - 05:00PM
United World Games - Klagenfurt (A)
ma juni 26 @09:00 - 05:00PM
United World Games - Klagenfurt (A)

Informatie Klagenfurt 2022

Lees onderstaand goed door, zodat we de reis en het verblijf in Klagenfurt zo aangenaam mogelijk kunnen maken. We zijn met 53 spelers en 10 begeleiders / coaches namens de Prima Donna Kaas Volleybalschool. In Klagenfurt trekken we samen op met Drechtsteden volleybalschool, zij komen met ruim 30 deelnemers en een aantal begeleiders.

Vertrek
We vertrekken op woensdag 15 juni om 20 uur vanaf het parkeerplaats bij de Meent (Graaf Wichman 177, 1276KD Huizen). De bus staat hier rond 19:45 uur. 
Volg de instructies op van de buschauffeurs en onze begeleiders Esther en Hans.
Je bagage kan onder in de bus of in de aanhangwagen. Volg hierbij de instructies van de chauffeurs op. Graag geordend de bagage aanleveren. Houd je geld, telefoon e.d bij je handbagage. Je kan achteraf niet meer bij je sporttas.
Het instappen doe je via de voordeur van de bus, daar word je afgetekend op de lijst zodat we weten dat iedereen in de bus zit. In onze bus zitten Freek en Arie achter het stuur.

Samenwerking Drechtsteden (Sliedrecht)
Vanuit Sliedrecht vertrekt er gelijktijdig een bus van Drechtsteden volleybalschool. Mogelijk treffen we elkaar onderweg, anders in Klagenfurt. We gaan met Drechtsteden samen optrekken. Zij hebben ruim 30 deelnemers. We hebben in Klagenfurt de beschikking over twee bussen, waarmee we de teams van Drechtsteden en Prima Donna Kaas Huizen naar de wedstrijden kunnen brengen.
De chauffeurs in de bus van Drechtsteden heten Ramon en Martine

Bagage

Iedereen mag één grote sporttas (60x50x30cm), een slaapzak, luchtbed/mat en kussen (strak oprollen) en één kleine tas als handbagage mee nemen. 

Wat moet je meenemen?
Neem je Volleybalschool tenue mee! Heb je er nog een van voorgaande seizoenen? Neem deze ook mee.
We overnachten in tenten van de volleybalschool. Voor de overnachting moet je een eigen eenpersoons luchtbed, kussen en slaapzak meenemen mogen apart van de tas mee, deze wel zo strak mogelijk opvouwen. Dit in verband met de beperkte ruimte in de bus. Vanwege de ruimte in de bus maar vooral in de tenten, je luchtbed of slaapmat mag niet breder zijn dan 1 meter, dus 'gewoon" een eenpersoons slaapplaats.
Verder natuurlijk niet je volleybalschoenen vergeten, bidon, schone kleding, zwemkleding, handdoeken en alles verder wat je voor 5 dagen nodig hebt, maar ook beslist niet meer. Een oplaadsnoer voor je mobiel en eventueel ook een verlengsnoer. En wanneer je in het bezit bent van FFP2-mondkapjes, neem deze dan ook voor de zekerheid mee.

ID meenemen
Niet vergeten je ID mee te nemen, deze moet je ook bij je hebben bij de wedstrijden. De scheidsrechters kunnen vragen naar je ID wanneer er bijvoorbeeld twijfel bestaat over je leeftijd.

NIET meenemen
Energy drank (zoals red bull), alcoholische dranken, soft- of harddrugs, grote geluidsinstallaties, wapens en alles wat jezelf ook kan bedenken wat niet bij een volleybaltoernooi hoort.

COVID maatregelen
Nee, we zijn er nog niet helemaal van af, het bestaat nog steeds en in Duitsland en Oostenrijk zijn nog wel enkele maatregelen van kracht!
Je hebt geen bewijs van de 3-G regel nodig en de mondmaskerplicht is afgeschaft in heel Oostenrijk.
 Het kan voorkomen dat er op sommige locaties wel om een toegangsbewijs wordt gevraagd.

Vanaf 1 juni 2022 geldt in heel Oostenrijk een FFP2-mondkapjesplicht op de volgende plekken:

  • in gezondheidszorginstellingen
  • in apotheken

Je hebt in heel Oostenrijk een 3G-bewijs (getest, genezen of gevaccineerd) nodig in ziekenhuizen en andere zorginstellingen.

In Duitsland zijn bijna alle coronamaatregelen vervallen. U moet nog wel in het regionaal vervoer en in het stadsvervoer een FFP-mond- en neus bedekkend masker dragen. In andere plekken zoals winkels, horecagelegenheden of hotels kunt u ook verzocht worden om een mondmasker te dragen.


Leiding
In de busreis rijden Esther Zoutberg en Hans Vreeling mee, zij hebben tijdens de gehele reis de leiding.
Op de camping hebben Miriam Veerman, Karin Roest, Hans Roest en Robert Veerman de leiding. Wanneer zij je vragen iets te doen, graag zonder gemopper uitvoeren. De hoofd leiding gevende eindverantwoording op de camping ligt bij Robert Veerman.
De algemene leiding is in handen van Frits Bleeker (0031 6 54382041), 24 uur per dag bereikbaar, ook voor thuisblijvers en supporters in Klagenfurt.
De technische leiding is in handen van Mats Bleeker (vragen over coaching, teamindelingen, etc.).

Coaches
Mats Bleeker, Hans Vreeling, Marco Barneveld, Esther Zoutberg, Jesse Zegeling, Annelieke Binnenmars. Stand-by coaches Hans Roest en Frits Bleeker
De coaches zijn eerste aanspreekpunt voor de spelers over ALLE zaken. Het is aan de coaches om enkele verantwoordelijkheden neer te leggen bij spelers van het team.
 
Vertrouwenspersoon
Zijn er zaken of gebeurtenissen welke je in vertrouwen wilt bespreken, ongeacht de aard, spreek dan Miriam Veerman aan. Zij zal zorgvuldig en in vertrouwen handelen. Ingrijpende zaken kan je ook melden bij de Vertrouwens Contact Persoon van de volleybalschool, dit is Sylvia Schutte. Sylvia is niet mee naar Klagenfurt, je kan Sylvia bereiken op +31 6 10437845 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Regels
De volgende regels gelden tijdens het hele toernooi. Dus zodra je de bus instapt op woensdag tot en met je de bus weer uitstapt op maandag geldt:
-Er wordt geen alcohol gedronken, geen drugs genuttigd en niet gerookt
-Er wordt geen energy drinks gedronken
-In de bus wordt geen storende muziek gespeeld
-Uiterlijk 23 uur is het stil, uiterlijk 24 uur slapen we. Dit geldt voor in de bus en op de camping! Het kan zijn dat je trainer het verplicht om eerder te gaan slapen, in dat geval gelden de regels van je trainer.
We spelen een prestatietoernooi, natuurlijk is plezier belangrijk maar zorg dat je zo optimaal mogelijk kan presteren.

T-shirts
Iedere deelnemer krijgt een oranje t-shirt, deze zijn volledig gesponsord door Joost Stoelinga (Muse), onze dank hiervoor! De shirts worden in Klagenfurt op de camping uitgedeeld. Draag dit shirt tijdens de openingsceremonie op vrijdagavond.

Eten en drinken

Niet geheel onbelangrijk, er moet natuurlijk ook goed gegeten en gedronken worden om optimaal te presteren.
Woensdag: zorg voor vertrek dat je goed hebt gegeten, neem drinken en ontbijt mee in de bus
Donderdag: je eigen meegenomen ontbijt in de bus (laat de bus netjes achter!), tijdens de reis worden er ook stops gemaakt, zorg dat je geld bij je hebt zodat je bij een wegrestaurant naar het toilet kan en ook wat kan kopen.
In de avond hebben we een eigen BBQ op de camping.
vrijdag en zaterdag ontbijt op de camping (uitgedeeld door de organisatie), lunch en diner in het stadion. Voldoende keuze, je krijgt hiervoor drink en eetbonnen.
zondag ontbijt op de camping, lunch en diner nog te bepalen, dit is afhankelijk van de reultaten. Zorg dat je geld bij je hebt om 's avonds te eten.
maandag ontbijt ergens onderweg, zorg dat je geld bij je hebt voor je ontbijt.

Allergieën of vegetarisch
Ben je vegetarisch of heb je een allergie, geef het zo spoedig mogelijk door per mail, dan kunnen we hier nog rekening mee houden op onze eigen BBQ.
 
Dag schema
15 juni 20 uur vertrek vanaf de Meent
16 juni 12 uur aankomst camping, opzetten tenten, mogelijk zwemmen, ontspanning, rond 19 uur BBQ op de camping
17 juni overdag wedstrijden, ontbijt camping, lunch en diner in stadion, in de avond opening ceremonie in het stadion
18 juni overdag wedstrijden, ontbijt camping, lunch en diner in stadion, 's avonds feestavond in stadion
19 juni tenten afbreken, ontbijt camping, terrein opruimen, mogelijk nog wedstrijden, bus vertrekt 22 uur
20 juni terug in Huizen, aankomst circa 14 uur bij de Meent
Het wedstrijdschema kan je terug vinden op de website van de United World Games onder het kopje Schedules

Verblijf
In Oostenrijk overnachten we op camping Wörthersee, Metnitzstrand 5, 9020 Klagenfurt am Wörthersee

Supporters in Klagenfurt
Voor de supporters hebben we ook regels. De volleyballers zijn bij ons in goede handen en we werken aan teambuilding. Wij willen daarom geen supporters bij ons op de camping zien. Is er echt een keer wel nodig, neem dan contact op met Frits. Tijdens de wedstrijden voor de wedstrijden geen contact met de spelers, na de wedstrijd is er gelegenheid om even met de spelers te praten.
Wel willen we mogelijk soms gebruik maken van de supporters om spelers te rijden naar wedstrijden wanneer we niet uitkomen met de bus. In dat geval, welkom op de camping.
WhatsApp groep voor supporters in Klagenfurt:
Om de supporters op de hoogte te houden en voor ons om contact te houden over rijden, maken we een app groep aan speciaal voor de supporters in Klagenfurt. Meld je hiervoor aan bij Frits Bleeker 0031 6 54382041 We vinden het fijn om vooraf al te weten wie er in Klagenfurt aanwezig is en wie er bereid is te rijden in Klagenfurt.

Thuisblijvers
Er komen livestreams van de wedstrijden, deze zijn helaas niet gratis. Je kan de wedstrijden zien op https://solidsport.com/uwg-volleyball
In geval van nood is Frits Bleeker 24 uur per dag bereikbaar 0031 6 5438241

Wij hebben er enorm veel zin in! Jij ook? Om al in de sfeer te komen, zie de fotorapportage van 2019 
We zorgen met zijn allen voor elkaar. Help elkaar waar nodig. We zijn met een grote groep en onder ons nog enkele zeer jonge spelers. Help de jongste deelnemers indien nodig. Houd rekening met elkaar en blijf bij elkaar. Ieder team is verantwoordelijk voor zijn eigen tent. Zet deze met elkaar op en ruim deze ook weer samen op. 
Contact : Prima Donna Kaas Volleybalschool Postbus 8015 1201 HA Hilversum primadonnakaasvolleybalschool@gmail.com