Albert Cristina en Teun Buijs nieuwe trainers 2021-2022

Afdrukken

De Prima Donna Kaas Volleybalschool gaat al weer het 11e seizoen in. Iets wat niet veel volleybalscholen in het land kunnen nazeggen. De nadruk bij de Huizer volleybalschool ligt op de individuele ontwikkeling van de speler/speelster. Uiteraard wordt daarbij niet het team aspect vergeten, gezien de toernooien waaraan de volleybalschool mee doet. Bijvoorbeeld het eigen toernooi rond de feestdagen en vooral de United World Games in het Oostenrijkse Klagenfurt.

We zijn er in geslaagd om voor komend seizoen wederom zeer interessante en kwalitatieve trainers vast te leggen. 

TeunBuijsBij de meisjes zal Teun Buijs de trainer bij de Meisjes A & B gaan worden. Teun Buijs is een gevestigde naam in de volleybalwereld. Voor de jongere generatie misschien beter bekend als vader van international Anne Buijs, maar zijn eigen volleybal cv is er een om trots op te zijn; als speler actief bij onder andere Brother Martinus en Nolito Maaseik, 321-voudig international voor Nederland en als trainer bij onder andere assistentbondscoach bij Avital Selinger bij de Oranje dames en de clubs Zaanstad, Lokomotiv Baku en USC Munster. Teun was in het seizoen 2017-2018 al eerder trainer bij de volleybalschool en we weten dat we met Teun de A & B meisjes kwalitatief op een hoger plan gaan brengen.
AlbertCristina


De Jongens A & B groep gaan het komend seizoen trainen onder Albert Cristina. Geen onbekende in Huizen want Albert is al enkele jaren hoofdtrainer bij Volleybalvereniging Prima Donna Kaas Huizen en was ook al eerder voor de volleybalschool actief. Albert Cristina is daarnaast bondscoach van de PrĂ© Jeugd Jongens selectie, dus opleider pur sang en is onze directe verbinding met de jeugd Oranje selecties op Papendal.

Albert is als speler voormalig international, 170 keer kwam hij voor Oranje uit en hij was op twee Olympische Spelen, Sydney en Athene, actief en werd met Oranje Europees kampioen in 1997. Als speler verdedigde hij de clubkleuren van onder andere Dynamo Apeldoorn, Zwolle, Roeselare, Omniworld en Nesselande, als trainer bij onder andere assistentbondscoach bij  Giovanni Guidetti bij Oranje dames en de clubs Rivium, Nesselande en VC Argex Duvel Puur, Alterno, SSS en zijn huidige club PDK Huizen

Voor de Jongens C wordt Jesse Zegeling verantwoordelijk Jesse is ervaringsdeskundige van de volleybalschool, vanaf jongens C tot en met jongens A heeft Jesse alle groepen als speler doorlopen en heeft daar veel geleerd van diverse top trainers. Jesse is al enkele jaren actief als assistent trainer en sinds vorig seizoen als hoofdtrainer en volgt momenteel een trainersopleiding. Jesse is als speler actief en aanvoerder van het topdivisie heren team PDK Huizen.

De meisjes C komen onder de hoede van Roy en Henk Rempe. Henk is betrokken bij de oprichting van de Prima Donna Kaas volleybalschool en al 11 jaar gepassioneerd opleidtrainer. Roy, de zoon van Henk, neemt steeds meer het stokje over als hoofdtrainer. De afgelopen jaren als assistent bij Henk de fijne kneepjes van het talenten opleiden geleerd van zijn vader en heeft zichzelf ontwikkeld tot een enthousiaste hoofdtrainer.

De hoofdtrainers worden, indien de grote van de trainingsgroepen dat vereisen, bijgestaan door enkele gemotiveerde assistenten en de organisatie is in handen van Mats en Frits Bleeker.


Wil je extra uren maken onder leiding van zeer ervaren trainers? Kom dan vooral naar de Prima Donna Kaas Volleybalschool in Huizen. Meer informatie en online inschrijven op deze website.