• bannerSitePDKVS1

  • PDKVS 6
  • PDKVS 7
  • PDKVS 8
  • bannerSitePDKVS3
  • bannerSitePDKVS5
  • PDKVS 9
  • PDKVS 11

EINDELIJK weer in groepsverband trainen!!!

Zondag 28 februari was de laatste online training, iedereen bedankt die heeft meegedaan met de online trainingen. Vanaf 7 maart mogen we weer in groepsverband trainen! Nog niet zoals je gewend bent, want we mogen nog niet indoor trainen. Daarom hebben we de 3 beachvelden bij Coronel gehuurd voor de komende zondagen. Dus ja, in de buitenlucht, zorg dat je daarom ook wat warme kleding mee hebt. We blijven wel de indoortechnieken trainen en geen beach technieken ondanks dat de ondergrond zand is.
EINDELIJK, EINDELIJK, EINDELIJK.... weer trainen in groepsverband!
2020 2021 PDKVS JC3beach
Trainingsgroepen en schema
De trainingsgroepen veranderen niet, deze blijven gelijk aan de groepen zoals we indoor hebben getraind. Wel de tijden veranderen, de C jeugd traint 1 uur en 3 kwartier en de A en B jeugd traint 2 uur. We blijven op de baechvelden trainen zolang de corona maatregelen dit toestaan. Wanneer de corona regels worden aangepast, passen wij ons ook weer aan. Bij strengere maatregelen waar het trainen in groepsverband weer verboden wordt, dan stoppen wij ook. Bij versoepeling van de regels, waarbij indoor sport is toegestaan, dan gaan we de trainingen indoor voortzetten volgens het het oude trainingsschema (C jeugd 3 uur en A en B jeugd 4 uur).

Locatie
Coronel Sports Huizen, IJsselmeerstraat 5B, 1271 AA Huizen

Zolang de huidige maatregelen van kracht zijn, is het trainingsschema als volgt:
Jawel, op 16 mei en 23 t/m 28 juni staan er nog steeds twee toernooien ingepland. Wanneer de corona maatregelen het tegen die tijd toestaan, organiseren wij het TT toernooi op 16 mei in Purmerend met diverse andere talenten training centra (meerdere hebben hun deelname al toegezegd). We staan ook ingeschreven voor de United World Games en de bus hiervoor is gereserveerd. Nu hopen dat de corona maatregelen tegen die tijd zodanig versoepeld zijn dat de toernooien door kunnen gaan.

Corona maatregelen
Nu we weer in groepsverband mogen trainen, wilt niet zeggen dat dan ook meteen alles mag. Helaas loert het corona virus nog steeds op ons, dus alle eerdere maatregelen zijn nu ook nog steeds van kracht.

Per 1 maart 2020 zijn de COVID regels versoepeld, maar wel heeft Marc Rutte met ons de afpraak gemaakt om ons wel aan alle regels te houden. De jeugd en jong volwassenen tot en met 27 jaar mogen in groepsverband buiten trainen.
Wij willen al onze deelnemers en ouders/begeleiders verzoeken zich aan de geldende maatregelen te houden. Hierbij extra aandacht voor:

Trainingen vanaf 7 maart 2021
Ouders en/of begeleiders
Ouders / begeleiders mogen het complex van de beachvolleybalvelden niet betreden. Wanneer een deelnemer gebracht wordt, moet deze voor op de parkeerplaats voor het beachcomplex afgezet worden en de deelnemer moet zelf naar de velden lopen. Uiteraard ook bij het ophalen niet naar de beachvelden komen maar op de parkeerplaats blijven wachten.

Deelnemers vs trainers
probeer ten alle tijden 1.5 meter afstand bewaren van de trainers en assistenten.
Heb je een vraag, stel deze dan op gepaste afstand.

Materialen
Na de training graag alle materialen schoon maken op aanwijzingen van de trainers.


Onze trainers zijn geen boa's en gaan ook niet als een boa optreden. Wanneer er ouders wel in de hal zijn en wij worden daarvoor beboet, dan zullen we de boete verhalen op de betreffende ouders. We gaan ervan uit dat dit niet zover hoeft te komen en dat iedereen begrijpt dat het alleen mogelijk is om de trainingen door te laten gaan wanneer we ons aan de regels van het RIVM houden.

Klachten? Kom dan niet naar de training
Wel graag je even afmelden bij de trainer of via de mail

Covid.jpg

Contact : Prima Donna Kaas Volleybalschool Postbus 8015 1201 HA Hilversum primadonnakaasvolleybalschool@gmail.com