• bannerSitePDKVS1

  • PDKVS 6
  • PDKVS 7
  • PDKVS 8
  • bannerSitePDKVS3
  • bannerSitePDKVS5
  • PDKVS 9
  • PDKVS 11

toernooien 2018-2019

TIJD voor toernooien!

de trainingen zijn begonnen en het is nu tijd om aan toernooien te gaan denken. We doen met de volleybalschool meerdere toernooien mee. Enkele toernooien om te presteren en andere toernooien om je ontwikkelen te showen. 

We willen graag weten aan welke toernooien jij mee wilt spelen. Uiteraard verwachten wij dat je met alle toernooien mee komt spelen, maar voordat we ons gaan inschrijven willen we hier toch meer zekerheid over hebben. Daarom hierbij het verzoek om het online toernooi formulier in te vullen;

 
Vul dit formulier uiterlijk 14 oktober in
 

Algemene informatie

Vervoer:
We beschikken niet meer over een eigen bus, waardoor het vervoer naar de toernooien niet meer door de volleybalschool wordt geregeld met uitzondering van Klagenfurt.

Kosten:
voor de toernooien in Nederland zijn geen kosten aan verbonden.
Voor de United World Games te Klagenfurt is de eigen bijdrage € 385. De eigen bijdrage wordt geïncasseerd middels een digitale machtiging (volgt te zijner tijd).

Deelname:
deelname aan toernooien kunnen we niet verplichten, echter rekenen we er op dat iedereen mee speelt, zeker bij de toernooien in Nederland. Het spelen van toernooien hoort bij de opleiding van de Volleybalschool, naast dat het leuk is om een toernooi te spelen, is het ook zeer leerzaam.

Toernooien:
23 december Toets toernooi volleybalschool Drechtsteden te Sliedrecht A, B, C en CMV jeugd (dus voor IEDEREEN).

27, 28 en 29 december int. jeugdtoernooi Dynamo te Apeldoorn voor A, B en C jeugd (https://svdynamo.nl/jeugdtoernooi)

28 december int. mini toernooi Sint Anthonis voor CMV jeugd (groep CMV D mix) (http://www.activia.tv/internationaal-minitoernooi)

12 mei 2019 TT eindtoernooi, ons eigen toernooi! Speellocatie Purmerend, voor A, B, C en CMV jeugd (dus voor IEDEREEN)

19 t/m 24 juni United World Games te Klagenfurt (Oostenrijk). Voor A, B, C en NIEUW!!! ook voor CMV jeugd. Eigen bijdrage € 385 (https://www.unitedworldgames.com/en/)


EXTRA informatie voor de United World Games

er wordt een eigen bijdrage van € 385 gevraagd voor deelname. Dit is voor de busreis, verblijfskosten (camping), deelname toernooi en eten en drinken in Klagenfurt (eten en drinken heen- en terugreis op eigen kosten).
De UWG is een UNESCO beschermd toernooi. Dit heeft het voordeel dat de (meeste) scholen hier vrijstelling voor moeten geven. Via de organisatie in Oostenrijk kunnen wij een brief voor vrijstelling van school verzorgen.

De leeftijdsgrens voor de United World Games is:

Cat. Leeftijdsgrens Spelers per team
U 19 01.01.2000 en jonger 6
U 17 01.01.2002 en jonger 6
U 15 01.01.2004 en jonger 6
U 13 01.01.2006 en jonger 4
U 11 01.01.2008 en jonger 3

 

Contact : Prima Donna Kaas Volleybalschool Postbus 8015 1201 HA Hilversum primadonnakaasvolleybalschool@gmail.com