about us_icon_volley

Volleybalschool

De Prima Donna Kaas Volleybalschool is opgericht in juni 2010 als een onderdeel van de Stichting Prima Donna Kaas Topvolleybal.

Prima Donna Kaas Volleybalschool verzorgt trainingen voor getalenteerde jeugdvolleyballers. Onder begeleiding van trainers die veel ervaring hebben met het trainen geven op (inter)nationaal niveau of met het spelen op (inter)nationaal niveau trainen de talenten 3 of 4 uur op de zondag.

• about us_pd_kaas_red

De Naamgever

Prima Donna Kaas is een bijzondere kaas voor een ieder die het Italiaanse leven lief heeft en populair bij vele kaasliefhebbers in Nederland in vele andere landen van de wereld. Prima Donna is één van de kaasmerken van de Vandersterre Groep uit Bodegraven. De Vandersterre Groep bestaat al meer dan 60 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot een internationale leverancier van kaasspecialiteiten en merkkazen. Naast het hoofdkantoor in Bodegraven beschikt de Vandersterre Groep over een volledig geautomatiseerd veredelings/opslagbedrijf VDSG DV te Meerkerk en een verpakkingsbedrijf VDSG Packaging te Grootebroek waar in 2011 een nieuwbouwpand is geopend dat volledig is ingericht voor het verpakken van alle kaassoorten ten behoeve van solitaire supermarkten, supermarktketens, horecagroothandel en de buiten markt in Nederland en voor alle export markten.

• about us_icon_target

Het Doel

Doel van de Prima Donna Kaas Volleybalschool is het individueel beter maken van volleybaltalenten. Deze talenten komen veelal uit de Regio West, maar ook ver daarbuiten zoals Rotterdam, Hoofddorp en Barneveld. Afhankelijk van de leeftijd trainen de talenten 3 of 4 uur per week onder zeer ervaren trainers. Bovendien wordt tweemaal per jaar de krachten gemeten met andere talentvolle jeugd op diverse topjeugd toernooien.

• about us_icon_anker

De Ankers

De technische leiding van de volleybalschool is in handen van Elroy Bezemer. Elroy, voormalig spelverdeler van toen nog eredivisionist Capelle, is thans full-time volleybaltrainer bij Prima Donna Kaas Huizen. In dienst van de NeVoBo heeft Elroy bij de Nederlandse Volleybalschool (NVS) één jaar jongens C en drie jaar meisjes C training gegeven en heeft vervolgens gewerkt als Coördinator Talentontwikkeling bij de NeVoBo. Met Volleybalschoolmanager Frits Bleeker stuurt Elroy Bezemer een team van ervaren trainers aan. Hiertoe behoren onder andere Arno Koster, Franklin van Doesburg en Henk Rempe.

samen

• about us_icon_plaats

De Plaats

Thuisbasis is de Prima Donna Kaas Arena (voorheen de Huizermaat) in Huizen. Daarnaast worden er in meer sporthallen in Huizen en omgeving training gegeven. Naast de trainers worden de talenten begeleid door sportpsycholoog Pepijn Lochtenberg van coach2score, die de deelnemers aan de volleybalschool handvatten verstrekt voor situaties binnen het team en stressvolle momenten in de wedstrijd.