meisjes C ballen rollen bij TT

Geschreven door een volleybal fan.

21 januari 2018 waren 10 meisjes van de Prima Donna Kaas Volleybalschool in actie als ballenkinderen bij de wedstrijd Talent Team tegen Eurosped

Pip, Yfke, Noa, Marit, Jasmijn, Fani, Sanne, Manon, Luke en Britt. In het programmaboekje stond een leuk stukje over de meiden.

PDKVS-ballenrollen TT-tekst

Prima Donna Kaas volleybalschool is een initiatief van Stichting PDK Topvolleybal. Hierbij krijgen jonge volleybaltalenten uit o.a de regio┬┤s Midden, Noord Holland en Flevoland de kans om op zondag min 3 a 4 uur extra te trainen onder gediplomeerde trainers. Deze trainers worden bijgestaan door assistent trainers. Omdat Susanne Kos (libero talent team) bij de meisjes C assistent trainer is hebben deze meiden gevraagd of ze een keer ballenmeisje mochten zijn bij het Talent Team Papendal. In de ochtend hebben ze nog een paar uur getraind en zijn eerder gestopt om op tijd bij de wedstrijd te zijn.

Het was een hele leerzame belevenis! Zo zie je de warming up , het inspelen en uiteindelijk de eredivisiewedstrijd met veel rally's, harde service, blocks, aanvallen en verdediging werk. Een mooi ervaring rijker. Leuk detail is dat Susanne Kos en Anick Meijers bij de PDK volleybalschool hebben gezeten en Rianne Vos bij PDK Huizen. Dus 3 speelsters van het Talentteam zijn geen onbekenden in Huizen.

Ook de tegenstander Eurosped was geen onbekende; het eerste damesteam van Prima Donna Kaas Huizen  ontving dit seizoen Eurosped voor een bekerduel in Huizen.

link youtube :

PDKVS ballenrollen TT
Uitslag van de wedstrijd: Talent Team Papendal/Arnhem - Eurosped 1-3 (15-25, 25-23, 20-25, 18-25)