World Grand Prix 2017

Prima Donna Kaas sponsor World Grand Prix Toernooi

Afgelopen zaterdag, 14 januari, hebben directeur Jan Kos van Prima Donna Kaas, NeVobo directeur Michel Everaert en Imre van Leeuwen, directeur Evenementen van Sportvibes bv de sponsorovereenkomst getekend voor het World Grand Prix toernooi dat in juli in Nederland wordt gehouden.

Na het uiterst succesvolle EK voor dames in 2015 heeft de Nederlandse Volleybal Bond (NeVoBo) opnieuw een fantastisch toernooi naar Nederland weten te halen: het World Grand Prix Toernooi voor dames. Van 7 tot en met 9 juli 2017 vindt dit toernooi plaats in Apeldoorn. Deelnemende landen zijn naast Nederland: Thailand, Japan en de Dominicaanse Republiek.

Eén van de sponsoren die net als op het EK in 2015 haar naam aan het World Grand Prix Toernooi verbind is Prima Donna Kaas. Prima Donna Kaas, onderdeel van de Vandersterre Groep uit Bodengraven, is al jarenlang in de volleybalwereld actief. Het bedrijf is hoofdsponsor en naamgever van Volleybalvereniging Huizen. Het eerste damesteam is inmiddels opgeklommen naar de Topdivisie. Op initiatief van Prima Donna Kaas is er ook een ambitieuze volleybalschool in Huizen opgericht. Wekelijks schaven ruim 100 talenten onder leiding van gerenommeerde trainers als Elroy Bezemer en Teun Buijs aan hun techniek.
Prima Donna Kaas zal nadrukkelijk tijdens het World Grand Prix toernooi aanwezig zijn, onder andere via opvallende LED-boarding om het centercourt. Toeschouwers zullen uiteraard ook niet verstoken blijven van een blokje Prima Donna Kaas. Evenals bij het EK in 2015 zal Prima Donna Kaas ook een verenigingsactie initiëren waarbij 50 toegangskaarten en vervoer van en naar de sporthal te winnen is.
Deelnemers van de PDK Volleybalschool, we gaan met de volleybalschool rond dit evenement enkele acties organiseren, houd daarom 8 en 9 juli vrij in je agenda. Meer informatie hierover volgt te zijner tijd

Foto: Jan Kos, Michel Everaert en Imre van Leeuwen ondertekenen de sponsor overeenkomst
14-1-2017 PDKovereenkomst-6 law

zo sept 24 @09:00 - 01:00PM